Fatih Terim'e 'yaralama'dan ceza!

Fatih Terim'in Selahattin Aydoğdu'yu darp ettiği iddiasıyla açılan dava karara bağlandı. Terim'e "basit yaralama" suçlamasıyla para cezası verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Çeşme ilçesinde Selahaddin Aydoğdu'yu darp ettiği iddiasıyla yargılanan teknik direktör Fatih Terim'e, "basit yaralama" suçundan 3 bin lira para cezası verildi.

Çeşme'de, 14 Temmuz 2017 gecesi çıkan kavgaya, Fatih Terim’in damadı Baran Çetin’in, komşusunun restoranı ile kendi restoranını ayırmak için tam ortaya hasırdan paravan çekmesi neden olmuştu. Paravanın kaldırılması için şikayette bulunan diğer mekanın sahibi Selahattin Aydoğdu ile Fatih Terim önce telefonda tartışmıştı.

Daha sonra Terim, 2 damadı ve 2 koruması ile Aydoğdu’ya ait Yüzevler Kebapçısı’na gelmiş, taraflar arasında kavga çıkmıştı. Terim, olayın sonrası Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılmıştı. Yaklaşık 4 ay sonra da Terim’in damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin, Alaçatı’daki restoranlarını kapatma kararı almıştı.

Kavga sırasında Selahattin Aydoğdu’ya yönelik "basit yaralama" suçunu işlediği iddiasıyla Terim hakkında, 1 yıla kadar hapis ya da adli para cezası istemiyle dava açılmıştı. (HABER MERKEZİ)