Kurdaş'ın pankartları indirildi

Saadet Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Mustafa Kurdaş’ın seçim afişlerinin belediye işçileri tarafından söküldüğü iddia edildi. Kurdaş yaptığı açıklamada "Bu saygısızlık Küçükçekmece halkına yapılmıştır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi'nde, Saadet Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Mustafa Kurdaş’ın tanıtım afişleri söküldü. Pankartların, Küçükçekmece Belediyesi’ne bağlı temizlik işçileri tarafından söküldüğü iddia edildi.

Saadet Partisi Yarımburgaz Mahalle Başkanı Hüseyin Sağdıç, yaptığı açıklamada, “22 Ocak saat 8 gibi Küçükçekmece Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mustafa Kurdaş’ın tanıtımı için hazırlanmış 5 pankartı mahallenin dikkat çekecek noktalarına astım. Sabah olduğunda pankartlardan 3 tanesinin belediyenin temizlik işçileri tarafından söküldüğünü gördüm. Küçükçekmece Belediye Başkanlığı'nı arayıp duruma itiraz ettim ama ne söylediysem konuyu geçiştirip telefonu suratıma kapattılar” dedi.

Saadet Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Mustafa Kurdaş, yaptığı açıklamada pankartlarının sökülmesini eleştirerek, "Küçükçekmece’mizin neredeyse her sokağında, her köşe başında mevcut belediye başkanının pankartları asılıyken, mütevazı bütçelerle, helal parayla yapılan bu çalışmamıza yönelik anlaşılmaz engelleme camiamızı üzerken, bu olayın içerisinde adeta güzel bir çiçek misali açan hassasiyet ise bizi sevindirdi. Emirle pankartlarımız yok edilirken, mahalle sakinlerinin yapılan bu haksızlığı anında ilçe teşkilatımıza telefon açarak bildirmesi, umudumuzu, kararlılığımızı ve azmimizi artırdı. 'Adayınızın, partinizin pankartını kesiyorlar, indiriyorlar' diye çeşitli mahallelerden onlarca telefon ihbarı aldık. Aralarında AK Partili olduğunu ifade eden ilçe sakinleri bile teşkilat başkanlığımızı arama nezaketinde bulundu. Küçükçekmece’miz gözle gördükleri bu çirkinliği içine sindirememişti. Vatandaşımızın içine sindiremediğini biz de, hiçbir vicdan sahibi de içine sindiremez. Saygı isteyen ve bize sahip çıkan Sevgili Küçükçekmecelilerimize teşekkür ediyorum. Söylenecek çok söz, yazılacak çok cümle var. Bu saygısızlık gerçekte partimize ve şahsımıza değil, Küçükçekmece halkınadır. Çok şey değil, Küçükçekmece’mize 'saygı' istiyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)