Eyüpsultan'da CHP yöneticilerine saldırı: 3 yaralı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde CHP İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve 2 yöneticiye saldırı düzenlendi, Darp sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da CHP Eyüpsultan İlçe Binası önünde CHP yöneticilerine saldırı gerçekleşti. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, darp edilen CHP İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve 2 yöneticinin yaralandığını ve saldırganların kimliğinin henüz bilmediğini söyledi.

DHA'nın emniyet yetkililerine dayandırdığı habere göre, CHP Eyüpsultan İlçe Binası girişinde, saat 22.00 sıralarında kavga çıktı. Kavganın, CHP'den belediye başkanlığına aday gösterilen İlçe Başkanı Sinan Akçiçek'i destekleyenler ile aday gösterilmeyen CHP'li aday adayı Emin Atmaca'nın taraftarları arasında yaşandığı iddia edildi.

Yaralanan Sinan Akçiçek, ilçe yöneticisi Nuri Telek ve belediye meclis üyesi Ali Haydar İşkar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.

CHP Eyüpsultan İlçe Binası'na gelen CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Biz de durumu anlamaya çalışıyoruz. Bu akşam ilçemize bir saldırı oldu. İlçe başkanımız ve yöneticilerimiz darp edilmişler. Yaralanan ilçe başkanımız ve yöneticilerimizi hastaneye gönderdik" dedi.

"Gelen grubu tanıyorlar mı" sorusu üzerine Kaftancıoğlu, "Şu anda gelen grubun kim olduğuna dair bizde bir bilgi yok, emniyet güçleri araştırıyorlar" yanıtını verdi. (HABER MERKEZİ)