Laf attılar, kemiklerini kırana kadar dövdüler, savcılık talimatıyla serbest bırakıldılar

Bursa'da Berati G. adlı genç, sevgilisine laf atanlara tepki gösterdiği için bir grup tarafından öldüresiye dövüldü, vücudunda çok sayıda kırık oluştu. Görüntülerin medyaya yansıması üzerine gözaltına alınan 5 kişi, savcılık talimatıyla karakoldan serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Burcu A.'ya (24) laf atıp, kendilerine tepki gösteren erkek arkadaşı Berati G.'yi (26) de tekme tokat dövdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi, polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Saldırı, 20 Ocak günü Orhangazi ilçesinde bir kafeteryanın önünde meydana geldi. Erkek arkadaşı Berati G. ile bir alışveriş merkezine giden Burcu A.'ya bir grup laf atınca tartışma çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle taraflar sakinleştirilirken, Berati G. ile Burcu A. çay içmek için bir kafeteryaya girip, oturdu.

Ancak kafeterya çıkışında iki genç yeniden saldırıya uğradı. Grup, Berati G.'yi tekme tokat döverken, Burcu A. ise arkadaşını saldırganların elinden kurtarmaya çalıştı. Yere düşen arkadaşının üzerine kapanan Burcu A. da vücuduna aldığı tekmelerle yaralandı.

Kafeterya çalışanlarının kurtardığı çift, çağırılan sağlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü.

Berati G'nin vücudunda çok sayıda kırık olduğu bildirildi.

Ancak görüntülerin basına yansımasının ardından harekete geçen polis, ismi açıklanmayan 5 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri alınan 5 şüpheli, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

(BURSA-DHA)