Alparslan Kuytul protestosu: Adaletin temsili cenaze namazını kıldılar

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı kurucusu Alparslan Kuytul'un tutukluluğunu vakıf gönüllüleri protesto etti. Vakıf gönüllüleri ülkede adaletsiz uygulamaların arttığını söyleyerek adaletin temsili cenaze namazını kıldılar.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na yönelik 30 Ocak'ta başlatılan soruşturmada, Adana merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonla vakfın kurucusu Alparslan Kuytul tutuklanmıştı. Tutuklu olarak yargılanan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı kurucusu Alparslan Kuytul'un için dernek gönüllüleri protesto gösterileri düzenliyor.

TEMSİLİ CENAZE NAMAZI KILDILAR 

Alparslan Kuytul bir sene önce tutuklanmış tutukluluğundan 10 ay sonra çıkarıldığı ilk mahkemede tahliyesine karar verilmişti. Kuytul yine 24 Ocak’ta, tutuklu yargılandığı diğer bir davadan da tahliye almıştı. Mahkemenin verdiği tahliye kararının savcının itirazı üzerine aynı gün bozulması nedeniyle Alparslan Kuytul tekrar tutuklanmıştı.

Kuytul'un tutukluğunun devam etmesini protesto eden vakıf gönüllüleri 'ülkedeki adaletin öldüğünü belirterek' temsili cenaze namazı kıldı.

Etiketler alparslan kuytul