Yavru eşeğe işkence

Gaziantep'te işkence gören bir eşek bulundu. Cinsel organına ip bağlanan eşek koruma altına alındı.

Google Haberlere Abone ol

GAZİANTEP - Gaziantep’in Yavuzeli İlçesi, Sarılar Mahallesinde gerçekleşen olayda iddiaya göre cinsel organına ip bağlanmış sıpayı gören vatandaşlar durumu Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE) yöneticilerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler yavru eşeği acılar içerisinde buldu. Görevliler tarafından barınağa getirilen ve cinsel organı kanlar içerisinde olan yavru eşeğe  ilk müdahale veteriner hekim tarafından yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CAHİDE Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Güneş, “Hayvansever bir vatandaş aradı bizi, biz de gittik olay yerine. Bu yavru hayvanı bulduğumuzda durumu içler acısıydı. Aracımızla alarak merkezimize getirdik. Burada görevli veteriner hekim arkadaşımız ilk müdahaleyi yaptı, ipin bağlandığı bölge yaralandığı için enfeksiyon kapmış. Şu anda kanama falan da durdu. Cuma günü Hatay Veterinerlik Fakültesi’nde ameliyat edilecek’’ diye konuştu.

Diğer yandan dernek yetkilileri bu vahşi işkenceyi yapan şahısları gören ya da bilen duyarlı vatandaşların durumu polis ya da jandarmaya bildirmelerini rica etti.

(DUVAR)