Olçok: Erdoğan'ın dilinde Erol Bey'in yokluğu belli

15 Temmuz'da öldürülen AK Parti'nin reklam danışmanı Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dönemde kullandığı siyaset diliyle ilgili şu yorumu yaptı: "Eğer onu şu an görseydim (kullandığı) dil konusunda ona 'Erol Bey'in yokluğu çok belli çünkü Erol Bey'in dili çok kuşatıcı bir dildi' derdim."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin reklam danışmanı olan ve 15 Temmuz darbe girişiminde öldürülen Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son günlerdeki siyaset diliyle ilgili "Erol Bey'in yokluğu çok belli" yorumunda bulundu.

Son dönemde eleştirileriyle dikkatleri çeken Nihal Olçok, TV 5’te katıldığı programda, daha önce eşi Erol Olçok tarafından yönetilen AK Parti'nin reklam kampanyalarının 'kucaklayıcı bir dile sahip olduğunu' vurguladı. Nihal Olçok şöyle konuştu:

"Tayyip Beyle 15 Temmuz'dan sonra görüştüm... Tayyip Bey inanılmaz zeki bir adam. Eğer onu şu an görseydim (kullandığı) dil konusunda ona 'Erol Bey'in yokluğu çok belli çünkü Erol Bey'in dili çok kuşatıcı bir dildi' derdim... (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından sarf edilen) o sözler Tayyip Bey'in yansıması aynı zamanda o sözlerin sorumluluğu da yine Tayyip Bey'de. Bir söz söylüyorsunuz ve o sözünüzden artık mesulsünüz..."

EROL OLÇOK 'AŞK' SLOGANINDAN UZAK DURMUŞ

AK Parti'nin yerel seçimde kullandığı 'aşk' ve 'sevda' temalı seçim kampanyaları için de değerlendirmelerde bulunan Nihal Olçok, "'Billboard'larda gördüğüm kadar o dil 'aşk'tı.. Ve ilk yorumum 'aşk yakıcıdır' oldu. Aşk kendi içinde de yakıcıdır. Aşk çok büyük imtihanları beraberinde getirir, yüzde yüz taraf olmayı gerektirir. Aşıksanız, aşkınızın hatasını görmezsiniz, her şey muhteşemdir. İki-üç kere çalışılmıştı ama Erol Bey çok uzak durmuştur o kavramdan... Çünkü Erol bey dervişti ve derviş aşkın yakıcı olduğunu bilir" dedi.  (HABER MERKEZİ)

Olçok: Bunlar cahiliye dönemi putperestliğiOlçok: Bunlar cahiliye dönemi putperestliği

Nihal Olçok'tan Tamince ve Ülker ailelerinin düğününe tepki: Haram olsunNihal Olçok'tan Tamince ve Ülker ailelerinin düğününe tepki: Haram olsun