Soylu: Londra'da ne varsa Şırnak'ta da olacak

Şırnaklıların bayramını kutlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dünyada, Londra'da, Paris'te, İstanbul'da, Ankara'da ne varsa Şırnak'ta da o olacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'taki temasları kapsamında valilik bahçesindeki bayram kutlamalarına katıldı. Soylu, Şırnak'taki yerel seçim sonuçlarının kendisini mutlu ettiğini söyleyerek yatırımlar için daha fazlasını yapacaklarını söyledi.

Özellikle sokağa çıkma yasaklarından sonra kentin yarısından fazlasının yıkıldığı Şırnak'ta hükümet tarafından "yatırımların artması için gerekli desteğin verileceğini" söyleyen Soylu, 31 Mart'taki seçimlerde Şırnak'taki sonucun Türkiye'ye sevinç verdiğini belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Yarka için, "5 yıl boyunca güzel hizmetler yapacak" dedi. Soylu, "Şırnak’ta hiçbir eksik olmayacak. dünyada, Londra'da, Paris'te, İstanbul'da, Ankara'da ne varsa Şırnak'ta da o olacak" dedi.

Süleyman Soylu'ya Trabzon'da protestoSüleyman Soylu'ya Trabzon'da protesto

'ORTA DOĞU'NUN YILDIZI OLACAK'

Soylu son olarak şunları söyledi, "Burası tarımın, hayvancılığın, madenciliğin sınır ticaretinin, her şeyin olduğu bir yer olacak. Sadece Doğu Güneydoğu'nun değil Şırnak Orta Doğu'nun yıldızı olacak. Milletimizi memnun ettiniz, ülkemizi memnun ettiniz, Allah da sizi memnun etsin." (HABER MERKEZİ)