Yılmaz: Yıldırım Uğur Dündar'ı istemişse bence sorun yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iki rakip adayı Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ı ortak yayına çıkarmayı ilk öneren gazeteci Didem Arslan Yılmaz: Sayın Binali Yıldırım, Sayın Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü istemişse bence sorun yok, önemli olan bu yayının yapılması.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iki rakip adayı Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın çıkacağı belirtilen ortak televizyon yayınına ilişkin tartışma sürüyor.

İki adayı Habertürk televizyonunda birlikte yayına çıkarma fikrini ilk ortaya atan ve hatta bu nedenle CNN Türk sunucusu Ahmet Hakan'la polemiğe girmek zorunda kalan gazeteci Didem Arslan Yılmaz, AK Parti adayı Yıldırım'ın "Benim tercihim Uğur Dündar" açıklamasını değerlendirdi. Uğur Dündar'dan da Yılmaz'a yanıt geldi.

YILMAZ: ÖNEMLİ OLAN YAYININ YAPILMASI

Yılmaz Twitter hesabından, "Demokrasimize büyük katkısı olacağına inandığım iki değerli adayın Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu‘nun buluşmasına vesile olmak da güzel. Sayın Binali Yıldırım, Sayın Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü istemişse bence sorun yok, önemli olan bu yayının yapılması" dedi.

UĞUR DÜNDAR: TEŞEKKÜR EDİYORUM

Uğur Dündar da Twitter hesabından Yılmaz'a şu yanıtı verdi: "Üzerinde emeğimin olmasından gurur duyduğum değerli meslektaşım, başarılı yayıncı @arslandidem 'a çok teşekkür ediyor, onun da böyle bir yayını ustalıkla götüreceğinden hiç kuşku duymadığımı gönülden ifade ediyorum." (HABER MERKEZİ)