İş makinesi eve daldı, 4 kişi öldü

Kayseri'de belediyeye ait bir kanal açma aracı (tanker), freni boşaldığı için bahçe duvarını yıkarak bir evin üzerine devrildi. Kazada, araçtaki 3 kişiyle, ev sakinlerinden 1 kişi öldü. Ağır yaralanan 1 kişi ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayseri'nin Hacılar ilçesinde tanker faciası yaşandı. Erenler Caddesi'nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (KASKİ) ait kanal açma aracı (tanker), Nuh Acar'a ait bahçe duvarını yıkarak evin üzerine devrildi.

Kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi.

Kazada, şoför Ahmet Altıparmak ile araçta bulunan Ali Suna, Ahmet Karaçam ve enkaza dönen evin mutfağında olduğu öğrenilen Fatma Abravcı öldü.

Kazada evde bulunan ve ağır yaralanan Nuh Abravcı ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

1 KİŞİ ENKAZ ALTINDA

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, kazaya ilişkin şu bilgileri verdi: "Belediyeye ait bir tanker, buna kanal açma aracı deniyor. Bana verilen ilk bilgilerde asfalt tankeri demişlerdi ama netleşti, kanal açma aracı. Seyir halindeyken freni boşaldığı için bir eve giriyor. Araçta bulunan 3 görevlimiz maalesef hayatını kaybediyor. Evde bulunan bir vatandaşımız da maalesef hayatını kaybetmiş, biri de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı."

(KAYSERİ-AA)

Etiketler kayseri kaza ev tanker