Türk Telekom ve Turkcell'den İstanbul depremi açıklaması

Türk Telekom ve Turkcell, bugün İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından hatlarda meydana gelen kesintiyle ilgili açıklama yaptı. Türk Telekom yaptığı açıklamada, "Mobil hatlardaki yoğunluk kaynaklı kesinti söz konusu olmakla beraber, sabit ses, geniş bant ve fiber altyapımızda herhangi bir kesinti ve sorun bulunmadığını belirtiriz" ifadelerini kullanırken, Turkcell ise "Hizmet dışı kalan sahamız bulunmamaktadır. 4.5G ve fiber altyapımız kesintisiz hizmet yapmaktadır" duyurusunu yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Türk Telekom, İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem sebebiyle mobil hatlarda yoğunluk kaynaklı kesinti söz konusu olduğunu kabul etti. Kurum, şirketin sabit ses, geniş bant ve fiber altyapısında ise herhangi bir kesinti ve sorun bulunmadığını duyurdu.

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada, "Merkez üssü Silivri olan deprem sebebiyle, mobil hatlardaki yoğunluk kaynaklı kesinti söz konusu olmakla beraber, sabit ses, geniş bant ve fiber altyapımızda herhangi bir kesinti ve sorun bulunmadığını belirtiriz. Sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

TURKCELL'DEN KESİNTİ AÇIKLAMASI

Turkcell’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi:

"Silivri açıklarında meydana gelen depremden dolayı ses aramalarında yoğunluk yaşanmaktadır. Hizmet dışı kalan sahamız bulunmamaktadır. 4.5G ve fiber altyapımız kesintisiz hizmet yapmaktadır. Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun." (HABER MERKEZİ)