Mücahit Avcı: Basit bir saldırı değildi

Mücahit Avcı perşembe günü kendisine yönelik saldırının "MHP'li yöneticilerin güdümünde" gerçekleştiğini iddia ederek, "Vahim olan ise bu tehdit mesajları tarafımca adli makamlara verilmesine rağmen hiçbir işlem yapılmaması ve bu saldırganların serbest bırakılmasıdır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'ye danışmanlık hizmeti veren Mücahit Avcı bir grubun kendisine yönelik saldırısı ile ilgili Twitter hesabından açıklamalar yaptı. Saldırganların serbest bırakıldığına dikkat çeken Avcı, saldırganların "MHP’li yöneticilerin güdümünde olduğunu" belirterek olaya ilişkin görüntülerle halen tehdit edildiğini söyledi.

Avcı, "Ülkemizde bir iç karışıklık yaratma arzusunda olan bu saldırganlar ve azmettiricileri ile hukuki mücadeleden asla vazgeçmeyeceğimi, toplumu korku ve endişeye sevkederek baskı altına almak isteyenlere karşı dimdik ayakta olduğumu da herkesin bilmesini isterim" dedi.

Mücahit Avcı daha önce de saldırının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sosyal medyada yaptığı bir paylaşımın ardından gerçekleştiğine dikkat çekmişti.

Etiketler CHP MHP Mücahit Avcı