Perinçek ve Sancak birlikte türkü söyledi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, geçmişte beraber hareket ettikleri Ethem Sancak ile yılbaşı gecesinde buluştu. İkili sahnede şakalaşıp beraber türküler söyledi. Sancak Türkçe ve Kürtçe okunan 'Sallana sallana neçe ser ave' parçasını okudu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğiyle bilinen BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak yeni yıl gecesinde beraber sahneye çıktı. Perinçek'in türkü söylemesinin ardından onunla şakalaşan Sancak Türkçe ve Kürtçe karışık Sallana Sallana adlı parçayı seslendirdi.

Vatan Partisi İstanbul İl Merkezi'nin 28 Aralık'ta düzenlediği yeni yıl gecesinde Doğu Perinçek ve bir dönem Perinçek'in liderliğindeki Aydınlıkçı çevrede yer aldığı bilinen Ethem Sancak bir araya geldi.  Doğu Perinçek sahnede, Sabahtan Bizim Pınara adlı türküyü söyledi. Sancak da Perinçek'e zaman zaman eşlik etti. Perinçek türküden öne "Benden sonra da Ethem Bey ile bir Kürtçe türkü söyleriz" diye anons yaptı. Türküden sonra mikrofonu alan Ethem Sancak, Perinçek için "Politikada olduğu gibi müzikte de usta" sözleriyle espri yaptı ve "70'li yılların Türk - Kürt kardeşliğini simgeleyen çok güzel bir folklorik Türküyü dinlettirmeye çalışacağım" diyerek Sallana sallana neçe ser ave adlı parçayı seslendirdi.

PERİNÇEK, SANCAK'IN EVLİLİK KUTLAMASINDA SÖYLEMİŞ

Perinçek ve Sancak’ın türkü söylediği anları Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, sosyal medya hesabından, “Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek 40 yıl önce Ethem Sancak ve Nurperi Sancak’un evlilik kutlamasında söylediği türküyü bir kez daha seslendirdi” notunu paylaştı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler bmc Perinçek Sancak