Galataport'tan açıklama: İşçilerin haklarını takip ediyoruz

Galataport İstanbul'dan Galataport inşaatında çalışıp maaşını alamayan işçilerle ilgili açıklama yapıldı: "Projede görevli çalışanların Galataport İstanbul’un sorumluluğu kapsamındaki ödemeleri, düzenli şekilde yapılmaktadır. Konuyu alt yüklenici nezdinde takip ediyor anlaşmazlığın çözümü için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Karaköy'deki Galataport inşaatında çalışan işçiler aylardır maaşlarını alamadıkları gerekçesiye Galataport İstanbul Ofisi önünde eylem yapıyordu. İşçilerle ilgili yaptığımız haber nedeniyle Galataport'tan yazılı açıklama geldi. Açıklamada; “Konuyu alt yüklenici firma nezdinde takip ediyor, anlaşmazlığın çözümü için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz” denildi

Galataport'un Gazete Duvar'a yaptığı yazılı açıklama şöyle:

“Galataport İstanbul ofisi önünde yaşanan eylem, alt yüklenici Ant Yapı San. ve Tic. A.Ş. ile yaptığımız görüşmede bize verilen bilgiye göre firma ile 6 çalışanı arasında yaşanan bir anlaşmazlıktır. Projede görevli çalışanların Galataport İstanbul’un sorumluluğu kapsamındaki ödemeleri, düzenli şekilde yapılmaktadır. Konuyu alt yüklenici firma nezdinde takip ediyor, anlaşmazlığın çözümü için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz.’’ (HABER MERKEZİ)

İşçilerden Galataport eylemi: Maaşlarımız verilmiyorİşçilerden Galataport eylemi: Maaşlarımız verilmiyor

Etiketler galataport işçiler