Bakanlık tabiplere yeniden randevu verdi

Sağlık Bakanlığı, Türk Tabipler Birliği (TTB) ile bugün yapacağı toplantıyı önce iptal etti, sonra yeni saat verdi. Bakan Koca ile TTB üyeleri bugün saat 19:00'da görüşecek.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Türk Tabipler Birliği (TTB) arasında bugün yapılması planlanan toplantı, Bakanlık tarafından iptal edilmişti. Türk Tabipler Birliği (TTB) Merkez Konseyi, uzun süredir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşmek için randevu talep etmesine rağmen olumlu yanıt alamıyordu.

Sağlık çalışanlarının sorunlarının gündeme getirileceği Büyük Beyaz Mitingi düzenlemeyi planlayan, korona virüsü nedeniyle mitingi erteleyen sağlık meslek örgütlerinin temsilcileri ile Sağlık Bakanı Koca’nın bugün saat 17.00’deki görüşmesi önce iptal edildi sonra yeni saat verildi. TTB Merkez Konsey üyeleri ve sağlık meslek örgütü temsilcileri bugün saat 19.00’da Sağlık Bakanlığı'nda Bakan Koca ile görüşme gerçekleştirecek. (DUVAR)

Yerlikaya: Sağlık çalışanları kışkırtılmış şiddetle karşı karşıyaYerlikaya: Sağlık çalışanları kışkırtılmış şiddetle karşı karşıya