Meclis personelinde korona virüsü şüphesi

TBMM'de 3 personel korona virüsü şüphesiyle hastaneye başvurdu. Meclis Başkanlığından yapılan bilgilendirmede virüs testi pozitif çıkan herhangi bir Meclis çalışanı bulunmadığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Meclis'te görev yapan 3 çalışan korona virüsü şüphesiyle önce TBMM Hastanesine daha sonra Zekai Tahir Burak Hastanesi'ne başvurdu. Meclis kaynaklarından edinilen bilgiye göre yapılan testlerde korona virüse rastlanmadı.

Edinilen bilgiye göre TBMM'de çalışan iki bahçıvan ve bir çay ocağı çalışanı korona virüsü belirtileri şüphesiyle TBMM Hastanesi'ne başvurdu.

Boğaz ağrısı ve ateş şikayetiyle hastaneye giden personelin ilk muayenelerinde korona virüsü belirtisine rastlanmadı. Bunun üzerine personel detaylı tetkik için Zekai Tahir Burak Hastanesi'ne gitti. Burada da başvuran personelin yurt dışı çıkış hikayesi bulunmadığı için “evde dinlenmelerinin yeterli olacağı” söylendi.

Meclis Başkanlığı'ndan yapılan bilgilendirmede, "Meclis Hastanesinden bir sevk işlemi olmamıştır. Kendiliğinden hastaneye gidenlerle ilgili yapılan işlemlerde de şu ana kadar yeni tip korona virüsü testi pozitif çıkan herhangi bir Meclis çalışanı bulunmamaktadır" denildi. (DUVAR)