Fatma Şahin: Kızım yurt dışından geldi, rahatsızlığı yok

Sosyal medyada, Fatma Şahin'in yurt dışından gelen kızının karantinaya alınmadığı ve yüksek ateş şikayeti olduğu iddia edildi. Şahin ise kızının yurt dışından geldiğini doğruladı ve "bir rahatsızlığı yok" açıklamasını yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep'te bir hastanenin önünde çekilen görüntülerde, ambulansla hastaneye getirilen kişinin Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'in kızı olduğu, yurt dışından döndüğü ancak karantinaya alınmadığı, yüksek ateş şikayeti bulunduğu iddia edildi.

Fatma Şahin ise "Sosyal medyada üretilen asılsız bilgiler de en az koronavirüs kadar hızlı yayılıyor" diyerek Twitter'dan iddialara yanıt verdi.

Şahin, sözlerinin devamında "Kızımın yurtdışından geldiği doğru. Ama kendisinin herhangi bir rahatsızlığı yok çok şükür. Ve yurtdışından gelenlere uygulanan rutin karantina neyse ona da o uygulanıyor. Bilginiz olsun," ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

'Karantinadan yolcu kaçırıldı' iddiasına Bakan Soylu'dan açıklama'Karantinadan yolcu kaçırıldı' iddiasına Bakan Soylu'dan açıklama