En çok askıda fatura ödenen ilçe Esenyurt

İBB'nin askıda fatura kampanyasında en çok fatura ödemesi yapılan ilçeler şunlar: Esenyurt, Sancaktepe, Bahçelievler, Sultangazi ve Bağcılar. Kampanyada ödenen fatura sayısı ise 120 bini aştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, askıda fatura kampanyasının verilerini paylaştı. İmamoğlu, dağılımın 'yoksulluk haritasına' uygun olduğunu ifade etti.

Yaklaşık iki hafta önce başlayan kampanyaya dair sosyal medya hesabından veri paylaşan İmamoğlu, “Hayırsever vatandaşlarımızın askıda ödediği faturaların ilçe ilçe dağılımı, yoksulluk haritamıza uygun bir dağılım gösteriyor. Bu tablo hayırseverlerin desteğinin çok doğru yerlere gittiğini gösteriyor. Bu en güzel hayır işini güçlendirerek sürdürelim” dedi.

.

İmamoğlu’nun paylaştığı verilere göre, en çok faturası ödenen beş ilçe sırasıyla şöyle: Esenyurt, Sancaktepe, Bahçelievler, Sultangazi ve Bağcılar.

İmamoğlu, ayrıca fatura ödemesi yoğunluk haritasını da açıklamasıyla birlikte paylaştı. Buna göre, ödenen 120 binden fazla faturanın 38 bin 918'ini doğalgaz, 38 bin 918'ini su faturaları oluşturuyor. (HABER MERKEZİ)