Kayıp Ceren Duman moloz döküm alanına gömülmüş olarak bulundu

İzmir'in Bornova'da 8 gündür kayıp olan 16 yaşındaki Ceren Duman'ın cansız bedeni bir moloz döküm alanında gömülmüş halde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'de 20 Ağustos günü kaybolan 16 yaşındaki Ceren Duman'ın moloz döküm alanında gömülmüş olarak bulunduğu açıklandı.

Hakkında kayıp başvurusu yapılan ve anneannesinin velayetinde olduğu belirtilen Ceren Duman'ın dün akşam saatlerinde L.Y. isimli bir kişi Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek yaptığı ihbar sonucunda bulunduğu öğrenildi. L.Y. polise verdiği ifadede oğlu T.Y. ve arkadaşı S.Ö.'nün Duman'ı Naldöken Mahallesi'ndeki moloz döküm alanına gömdüğünü söyledi. L.Y. oğlu T.Y.'nin olayda bir suçu bulunmadığını ileri sürdü.

L.Y. Ceren Duman'ın, T.Y. ve S.Ö. ile 20 Ağustos Perşembe günü Çamdibi Mahallesi'nde bulunan evde uyuşturucu alırken fenalaşarak öldüğünü daha sonra da S.Ö. ve T.Y. tarafından moloz döküm alanına gömüldüğünü ileri sürdü. Moloz döküm alanında yapılan çalışmalarda, Duman'ın gömüldüğü yer bulundu ve saat 02.00 sıralarında cansız bedenine ulaşıldı. Savcının incelemesinin ardından Duman'ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINANLARIN İFADELERİ

Açılan soruşturma kapsamında S.Ö. ve T.Y. gözaltına alınırken Duman'ın Dersim'de yaşayan ailesi de İzmir'e gelmek üzere yola çıktı. S.Ö.'nün polise verdiği ifadede uyuşturucu kullandıktan sonra Ceren Duman'la cinsel ilişkiye girdiğini, bu nefes almadığını fark edince öldüğünü anladığını söylediği öğrenildi. S.Ö. önce korkarak  kimseye bir şey söyleyemediğini ancak bir gün sonra arkadaşı T.Y.'yi arayarak Duman'ı gömdüklerini söylediği belirtiliyor. Diğer şüpheli T.Y.'nin de aynı ifadeyi verdiği öğrenildi.

Ceren Duman'ın ön otopsisinde, cesedinde kesici ve delici alet, kurşun, saçma yarası ya da darp izine rastlanmadığı, kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi raporunun beklendiği belirtildi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler İzmir Ceren Duman