Samsun'da İlkadım Belediyesi'nde kavga çıktı

Samsun'da İlkadım Belediyesi'nde iki personel arasındaki kavgaya dışarıdan çağrılan kişiler de karıştı. Onlarca kişinin karıştığı kavga, çevik kuvvet polislerinin müdahalesiyle son buldu.

Google Haberlere Abone ol

Haydar Öztürk

SAMSUN - Samsun'da İYİ Partili İlkadım Belediyesi'nde personel arasında çıkan kavga tarafların kendi tanıdıkları kişileri çağırması ile büyüdü. Kavganın belediye bina amiri Zeynel Kaya’nın bir personelle kavga etmesi ile başladığı, Kaya'nın kavga sırasında personelin üzerine su ısıtıcısındaki kaynar suyu döktüğü öğrendi. Kaya’nın bu hareketi personelin, tanıdıklarını belediye binasına çağırmasıyla kavga daha da büyüdü.

Samsun'un İlkadım ilçesi daha geçtiğimiz haftalarda ölümlerin olduğu sokak çatışmaları ile gündeme gelmişti. Bu olayları bir benzeri İlkadım Belediyesi'nin içinde yaşandı. Belediyedeki kavga, bina amiri Zeynel Kaya’nın tartıştığı bir personele, su ısıtıcısında bulunan suyu dökmesi ile başladı.

İddiaya göre, bu olayın ardından kafasına kaynar su dökülen personel, tanıdıklarını belediye binasına çağırdı. Personelin çağırdığı 10 kişi belediye kavgaya karışınca Zeynel Kaya’ya destek için bazı kişiler belediye binasına geldi.

Belediye binasının üçüncü katında kavganın büyümesi üzerine olaya polis müdahale etti. Ancak gelen ekiplerin yetersiz kalması üzerine belediye başkan yardımcıları polisi arayarak takviye polis talep ettiler. İhbar üzerine İlkadım Belediye binasına çok sayıda yunus ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Kavgada bina amiri Zeynel Kaya’nın da darp edildiği belirtilirken, kavganın sebebi öğrenilemedi. Belediye binasına giden polisler, binanın üçüncü katındaki personeli dışarı çıkardı. Ardından kavgaya karışan kişiler gözaltına alındı.

Belediye binasında çıkan olaylarla ilgili olarak İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve belediyeden bir açıklama yapılmadı.