Ankara'da silahlı kavga

Ankara'da kokoreç tezgahına ateş açıldı. Saldırıda biri ağır iki kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'nın Çankaya ilçesinde, Mehmet Y. ile Önder Y. kokoreç tezgahını kapatıp evlerine giderken yanlarına 06 BGZ 929 plakalı otomobille Kadir T'nin de aralarında olduğu 3 kişi geldi. Bu sırada gruplar arasında nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine çevredeki esnaf, grupları ayırmaya çalıştı ancak silah sesini duyunca olay yerinden uzaklaştı.

Mehmet Y. ve Önder Y'ye karşı grup içerisinden silahla ateş edildi. Mehmet Y. karın ve kasığından, Önder Y. ise bacağından yaralandı. Saldırganlar araçlarına binip kaçarken çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi geldi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Şüphelilerden Kadir T, polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtıkları otomobille yakalandı. Araçta yapılan aramada bir tabanca bulundu. Kaçan diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Yaralı Mehmet Y'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Etiketler Ankara kavga silah