Haaland üst üste duran üç topu aynı noktaya attı

Borussia Dortmund'un yıldız golcüsü Erling Haaland, antrenmanda imkansız gibi görünen bir şey yaptı. Haaland'ın videosu büyük ilgi gördü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund’un Norveçli golcüsü Erling Haaland, sosyal medyada paylaşılan bir videosu ile büyük ilgi topladı. Videoda, Haaland kalenin sol üst köşesindeki hedefi vurmadan önce üç futbol topunu üst üste dizdi. Ardından tek tek toplara vuran ve hedefi parçalayan Haaland daha sonra ellerini başının üstüne koyup kameraya güldü.

İlk vuruşunda kaledeki hedefi vuran ancak sadece sallanmasını sağlayan Haaland, ikinci şutunda hedef tahtasının bir bölümünü parçalamayı başardı. Son şutunda ise, hedefi tamamen parçaladı. Ancak sosyal medyada ‘Bırakın üçü, iki futbol topunu bile böyle dengede tutamazsınız’ itirazları da geldi.

'BU GERÇEK, BİZE GÜVENİN'

Ancak Haaland’ın kulübü Dortmund, görüntülerin gerçek olduğunu açıkladı. Dortmund, Twitter’dan ‘Bu gerçek, bize güvenin’ paylaşımı yaptı. Bundesliga'nın sosyal medya hesapları da videoyu paylaştı.

Bir süredir sakat olduğu için sahalardan uzak kalan 20 yaşındaki futbolcu, bu sezon oynadığı sekiz maçta 11 gol attı ve 4 asist yaptı. (HABER MERKEZİ)