ha:ar sergisi CerModern'de

Hande Şekerciler ve Arda Yalkın'ın ha:ar olarak ortaya koydukları, "ha:ar" sergisi 26 Mart'ta Ankara CerModern'de sergilenecek. Sergi, 18 Mayıs 2021 tarihine dek görülebilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sanatçı ikilisi Hande Şekerciler ve Arda Yalkın'ın ha:ar olarak ortaya koydukları, uzun yıllardır süren çalışmalarına dayanan dijital işleri "ha:ar" sergi adıyla Ankara CerModern'de sergilenecek. 26 Mart 2021’de CerModern Güney Hangar Galerisi’nde ziyarete açılacak seri, ikilinin "İmkansız Heykeller" ve "Lucid" serilerinden işlerine de ev sahipliği yapacak.

Fiziksel ortamda üretilen heykellerde olduğu gibi entelektüel, anatomik, estetik düzlemlerdeki çabaların bir araya geldiği bir süreçle üretilen eserlerin oluşturduğu Ha:ar serisi, ekrandaki bir noktadan başlayarak 3 boyutlu bir düzlem üzerine serpilerek gelişiyor. Ha:ar, dünya çapındaki başarı ve birikimleri eşliğinde üretilen, dijital dünyada heykel gibi en formatif eserlerin nasıl var olduğunu gösteren yapıtlarıyla dijital ve sanat üzerine yeniden düşünmeye davet ediyor.

Sergi, 18 Mayıs 2021 tarihine dek görülebilecek. CerModern ayrıca Kuzey Hangar Galerisi’nde 3 Mart’tan bu yana ikiliden Hande Şekerciler’in ecstasy heykellerini de konuk ediyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

.