Hacıosmanoğlu'ndan Diyarbekirspor açıklaması

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Eğer Trabzonspor ile Diyarbakır oynuyorsa, ille de cüzi bir takdir hakkın varsa, onu Diyarbakırspor'dan yana kullanacaksın. Bunu söyleyeceğim hakemlere" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu, delegelerin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Genel kurulda İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi yarışıyor.

'TRABZONSPOR İLE DİYARBAKIR OYNUYORSA…'

TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu salonda yaptığı konuşmada bir dönem Süper Lig’de mücadele eden Diyarbekirspor'a ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Eğer Trabzonspor ile Diyarbakır oynuyorsa, ille de cüzi bir takdir hakkın varsa, onu Diyarbakırspor'dan yana kullanacaksın. Bunu söyleyeceğim hakemlere. Sahada insanlar hata yapabilir. Hataysa başkanlar da bunu mazur görecek. Biz de başkanlık yaptık. 100 milyon TL ceza verilmiş kulüplere. Başkanlık kolay değil, hakkın gasp edilince camia diyor ki "Bir kelime konuşmayacaksın." Konuşunca da PFDK onun başında. Buradan başkan olarak çıkarsam, kulüp başkanların PFDK'ya sevkini maddeden çıkaracağız. Konuşacak çok mesele var. Nasip olursa, seçildikten sonra hizmete koşacağız. Her yeri dolaşacağız.”

(SPOR SERVİSİ)