Hafta sonu tansiyonun yüksek geçtiği bütçe görüşmeleri devam ediyor

TBMM'de bugün Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'in yöneteceği oturumda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığının bütçeleri görüşülecek.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir milletvekilinin hayatını kaybettiği bütçe süreci devam ediyor. Hafta boyunca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı bütçeleri görüşülecek.

AK Parti’nin kürsü işgal ettiği, “Allah’ın gazabı” tartışmasının yeninden alevlendiği, Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca ile AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin arasında gerilim yaşanan hafta sonu oturumunun ardından bugün görüşmelere kaldığı yerden devam edilecek.

Bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığının bütçeleri görüşülecek. Bugünkü oturumu Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder yönetecek.

TBMM'deki bütçe görüşmelerini canlı izlemek için tıklayın.