Halit Ergenç: Bergüzar, Tarkan'ın albümünü beğendi, onun zevkine güvenirim

Bodrum'da görüntülenen Halit Ergenç, "Tarkan yeni albüm yaptı, dinlediniz mi?" sorusuna, "Çok dinleyemedim ancak Bergüzar'ı Tarkan'ı dinlerken gördüm, o beğendi" diye yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Kenan Doğulu, Bodrum'da dinleyicileriyle bir araya geldi. Doğulu'yu dinlemeye gelenler arasında Halit Ergenç, Bekir Aksoy Yıldız Tilbe ve Hakan Altun gibi ünlü isimler de vardı.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Halit Ergenç, "Hem bayram hem de Babalar Günü bir araya geldi. Açılış için geldim. Çocuklar Londra'da, Babalar Günü'mü telefondan kutladılar. Denize girme fırsatım olmadı" diye konuştu.

'BERGÜZAR ÇOK ZEVKLİDİR'

Halit Ergenç, "Kenan Bey şarkı çıkardı, Tarkan yeni albüm yaptı, dinlediniz mi? Favori şarkınız var mı?" soruları üzerine "Çok dinleyemedim ancak Bergüzar'ı Tarkan'ı dinlerken gördüm, o beğendi" yanıtını verdi.

Bunun üzerine gazeteciler, "Bergüzar Hanım'ın bir şeye 'Tamam' demesi sizin için yeterli midir?" diye sordu. Halit Ergenç de, "Bergüzar çok zevklidir. Tabii ki zevkine güvenirim ama herkesin fikri de kendine göredir" dedi. 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)