Halıya sarılı cesedi su deposunda bulundu, arkadaşı tutuklandı

Dikili'de kaybolan 27 yaşındaki Ahmetcan Zeyrek'in cansız bedeni, halıya sarılmış şekilde bir su deposunda bulundu. Gözaltına alınan arkadaşı tutuklandı.

Ahmetcan Zeyrek
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Dikili ilçesinde bir mandırada çalışan 27 yaşındaki Ahmetcan Zeyrek, 2 aralıkta evinden ayrıldıktan sonra kayboldu.

Zeyrek'ten haber alamayan yakınları 4 gün sonra jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. Geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, çok sayıda güvenlik kamerasını incelemeye aldı.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre çalışma sonucunda, Ahmetcan Zeyrek'in en son 31 yaşındaki inşaat işçisi arkadaşı Burhan Kaya ile birlikte olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan Burhan Kaya, sorgusunda Zeyrek'in intihar ettiğini ve cesedinin Kıratlı Mahallesi'ndeki bir su deposunda olduğunu söyledi. Kaya'nın ifadesinden yola çıkan jandarma ekipleri, söz konusu su deposunda yaptıkları incelemede, kayıp gencin cesedini yanmış bir halıya sarılı halde buldu.

İlk incelemede, Zeyrek'in başına tabancayla ateş edilerek öldüğü belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Burhan Kaya, Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı. (HABER MERKEZİ)