Hamburg'dan İstanbul'a uzanan hikaye: Netflix Almanya için hazırlanan filmin Türkiye çekimleri başladı

Netflix Almanya için hazırlanan "She Said Yes" filminin çekimleri devam ediyor. Filmde Serkan Çayoğlu, Cansu Tosun ve Nursel Köse de rol alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix Almanya yapımı romantik komedi filmi "She Said Yes"in Türkiye’deki çekimlerine başlandı. Büyük bir kısmı Türkiye’de geçen film, Hamburg’dan İstanbul’a uzanan bir hikayeyi konu alıyor.

Çekimleri Hamburg ve Kapadokya’dan sonra İstanbul’da devam eden yeni Netflix filmi "She Said Yes"in oyuncu kadrosunda Beritan Balcı, Sinan Güleç, Serkan Çayoğlu, Katja Riemann, Caroline Daur, Cansu Tosun, Meral Perin ve Mehmet Ateşçi gibi isimler yer alıyor.

Yapımını CB Medya ve Dark Bay’in gerçekleştirdiği, yapımcılığını Saner Ayar, Cengiz Çağatay, Nurhan Şekerci-Porst ve Faruk Özerten’in üstlendiği, senaryosunu İpek Zübert’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Ngo The Chau’nun oturduğu filmin Hamburg çekimlerinden ise yönetmen Buket Alakuş sorumlu. 

Filmin konusu şöyle: 

Almanya’da doğup büyüyen Mavi, başarısız bir evlilik teklifi sonrasında, İstanbul’un göz kamaştırıcı dünyasının en varlıklı ailelerinden birine mensup olduğunu öğrenir. Şimdi, bugüne dek varlığından bile haberdar olmadığı otoriter büyükannesinin yönetimindeki yeni ve kocaman ailesine iki kültür arasındaki tüm çatışmaya rağmen uyum sağlaması gerekmektedir. Mavi, hem Almanya’da sürdürdüğü yaşantısı ve Türkiye’de yeni sahip olduğu hayallerinin ötesindeki dünya, hem de yeni ailesi ve nişanlısı Can arasındaki zorlu dengeyi bulmaya çalışırken, Can’la ilişkileri yaşadıkları entrikalar ve karşılaştıkları cezbedici durumlarla test edilir. 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)