Hamza Yerlikaya, Berat Albayrak tweet'ini sildi

Vakıfbank Yönetim Kurulu üyesi ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya Twitter'da #BeratAlbayrakYanındayız ve #beratalbayrakyalnizdegildir etiketleriyle yaptığı paylaşımı sildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa ettiğini duyurmasının ardından destek mesajı veren bazı AK Partililer bu paylaşımlarını sildi. 

 

Vakıfbank Yönetim Kurulu üyesi ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, 8 Kasım akşamı Albayrak’a destek için hesabından, “Hem yerli ve millidir” diyerek #BeratAlbayrakYanındayız ve #beratalbayrakyalnizdegildir taglarını ekledi. Yerlikaya, Albayrak’ın “affını istediği” şeklindeki Cumhurbaşkanlığı açıklamasından sonra bu mesajını sildi. Yerlikaya, 10 Kasım günü paylaştığı “Görev süresi boyunca yaptığı hizmetler ile ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayan Sayın Berat Albayrak’a teşekkür ediyor, bayrağı devralan @lutfielvan Bakanımıza yeni görevinde Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum” mesajına ise dokunmadı.

yerlikaya
Yerlikaya, 8 Kasım'da bu paylaşımı yaptı.

HDP'li Veli Saçılık, Yerlikaya'nın bu paylaşımını hatırlatarak "Berat Albayrak yalnızmış. Ekonomi Profesörü Hamza Y. silmiş twitini" diye yazdı.

BALIKESİR MİLLETVEKİLİ DE DESTEK VERMİŞTİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir de “Büyük ve güçlü Türkiye yolunda çok zor bir süreçte üstlendiği görev ile Aziz Milletimiz için gösterdiği emeğe, sarf ettiği çabaya şahit olduğumuz ve davası için liderinin ardından dimdik yürüyen #BeratAlbayrakınYanındayız” ifadelerini kullanmıştı. Aydemir bu mesajları sildi. (HABER MERKEZİ)