'Harry & Meghan': Netflix'in yeni belgesel dizisinden ilk tanıtım videosu yayınlandı

Netflix, Prens Harry ve Meghan Markle'ın hikâyesini anlatan "Harry & Meghan" belgeselinin ilk tanıtım videosunu yayınladı. Yapımın izleyici ile ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Prens Harry ve Meghan'ın Netflix belgeselinden ilk tanıtım videosu yayınlandı.  Çiftin Kaliforniya’daki yeni hayatlarını anlatan reality şov, kraliyet görevlerinden neden istifa ettiklerinin iç hikâyesini de izleyiciye sunuyor.

Videoda "kapalı kapılar ardında yaşananları kimsenin görmediğini" ifade eden Prens Harry, "Ailemi korumak için elimden gelen her şeyi yapmak zorundaydım" diyor.

Meghan ise "Harry & Meghan" adlı altı bölümlük dizinin tanıtım videosunda "Konu bu kadar hassasken hikâyemizi bizden dinlemek daha mantıklı değil mi?" diye soruyor.

Belgeselin tanıtım videosu, Leydi Susan Hussey'nin Buckingham Sarayı'nda siyah bir konukla yaptığı konuşmanın sosyal medyaya yansıması ve ardından istifa etmek zorunda kalmasının ardından yayınlandı.

Diyalogda, ikinci Elizabeth’in 60 yıllık nedimesi ve Prens William’ın vaftiz annesi Hussey, sivil toplum örgütü ‘Sistah Space’in kurucusu Ngozi Fulani'ye "kökeninin neresi olduğunu" soruyor. Hussey, "Britanya vatandaşıyım" diyen Fulani'ye ısrarla "Halkınız nereden gelmiş?" diyor.

Fragmanda Sussex Düşesi Meghan Markle'ın ağlarken çekilmiş görüntüleri de yer alıyor.

Siyah bir anne ve beyaz bir babanın kızı olan Markle, geçen yıl CBS televizyonunda sunucu Oprah Winfrey'e verdiği röportajda oğluna hamilelik süreci hakkında konuşmuştu. Markle'ın "Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı" ifadeleri, Kraliyet Ailesi'nin ırkçılıkla suçlanmasına neden olmuştu.

Netflix dizisi "Harry & Meghan" ikilinin "flörtlerinin gizli günlerini" göstermeyi vadediyor ve "tanık oldukları şeyler hakkında" konuşmamış arkadaşlarının ve aile üyelerinin yorumlarını sunuyor. Belgesel dizisinin yayın tarihi henüz bilinmiyor. (KÜLTÜR-SANAT SERVİSİ)