Hatayspor sezonu 4-1'le kapattı, Teknik Direktör Ömer Erdoğan istifa etti

Süper Lig'de sezonu 4-1'lik Giresunspor galibiyetiyle 12. sırada tamamlayan Hatayspor'un Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maç sonu basın toplantısında istifasını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Süper Lig'in 38. ve son haftasında Hatayspor, sahasında Giresunspor'u 4-1 yendi. 

24'te Hayrullah Bilazer'in golüne Hatayspor 44 ve 80'de El Kaabi, 54'te Bertuğ Özgür Yıldırım, 64'te ise Kahraba'nın golleriyle karşılık verdi. 

'BU HİKAYEYE SON VERMEK İSTİYORUM'

Maçı 4-1 kazanan ve ligi 12. sırada tamamlayan ev sahibi ekibin teknik direktörü Ömer Erdoğan, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Görevi süresince ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Erdoğan, şöyle devam etti: "Tarihinde ilk defa Süper Lig'e çıkmış Hatayspor'un başına, daha önce Süper Lig tecrübesi olmayan bir teknik direktörü getirerek zaten ne kadar cesaretli ve bize karşı inançlı olduğunu (Lütfü Savaş) göstermişti. Biz de bu süreçte hem kulübü hem de özellikle başkanımızı mahcup etmemek için gerçekten çok yoğun bir şekilde çalıştık. Bu dönemde hem geçen sene hem bu sene bizimle çalışan futbolcu kardeşlerime de çok teşekkür etmek istiyorum. Bizim için 2 sene burada özellikle 1,5 senesi rüya gibi geçti. Bu kulüpte çalışmaktan çok keyif aldık. Bizim için çok büyük bir onurdu... İki sene çok güzel bir hikaye yaşadık burada ama bugün bu hikayeye son vermek istiyorum. Görevimi bugün bırakacağım."

Aldığı kararı sadece ailesi ve teknik ekibinin bildiğini aktaran Erdoğan, "Başkanımız dahi bilmiyor. Başkanımızla biraz sonra inşallah toplantı yapacağız. Ona da teşekkür edip, görevi bırakmak istediğimi ileteceğim" açıklamasında bulundu. (HABER MERKEZİ)