'Hayal Gemisi' yola çıkıyor: 'Deprem bölgesindeki çocuklara dokunacağız'

Deprem bölgesindeki konteyner kentlerde yaşayan çocuklar için tasarlanan 'Hayal Gemisi' projesi başlıyor.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Evyap’ın kişisel temizlik alanındaki markası Duru, İhtiyaç Haritası ile iş birliği yaparak deprem bölgesindeki çocuklar için “Hayal Gemisi” projesini hayata geçirdi.

Projenin imza töreninde konuşan Evyap Kişisel Temizlik Pazarlama Direktörü Mehmet Arıoğlu, öncelikli olarak deprem bölgesindeki çocuklara ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Hayal Gemisi’nin ilk kamarasının Hatay’da kurulacağını kaydeden Arıoğlu, şunları söyledi:

“Hayal Gemisi projesi ile çocukları yeni bir yolculuğa çıkarıyoruz. Zira, bütün araştırmalar gösteriyor ki, çocukların hayal dünyaları ne kadar büyük olursa, sosyal becerileri ve yenilikçi düşünceleri de o kadar zenginleşiyor. Uzun zamandır deprem bölgesinde yaptığı çalışmalarla bölgenin eksiklerini iyi analiz eden İhtiyaç Haritası ile geliştirdiğimiz proje kapsamında öncelikli olarak deprem bölgesinde kurulan konteyner kentlerdeki çocukların ve ailelerinin hayatlarına dokunmayı hedefledik. Hayal Gemisi projesinin ilk kamarası ile bölgedeki çocukların sosyal hayatlarının sağlıklı bir şekilde devam etmesini amaçladık.”