Çağan Irmak’tan 'köprüdeki' doktora mesaj!

Çağan Irmak, 'Babam ve Oğlum' filmindeki doğum sahnesinin benzerini darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü yolunda yaşayan Anestezi Uzmanı Dr. Ahmet Çelik'e duygusal bir mesaj gönderdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Anestezi Uzmanı Dr. Ahmet Çelik'in darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü yolunda yardımcı olduğu bir doğum, Çağan Irmak’ın 'Babam ve Oğlum' isimli filmini akıllara getirdi. Çelik'in yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından ünlü yönetmen de bu olaya yönelik instagram'da duygusal bir mesaj yayımladı.

'2004'TEN BERİ DARBEYE HAYIR DİYORUM'

Vatan gazetesinin haberine göre paylaşımın büyük ilgi görmesi üzerine yaşananları öğrenen 'Babam ve Oğlum'un yönetmeni Çağan Irmak, instagram'da Dr. Mehmet Çelik’i kutladı: "Senin güzel kalbine, kutsal mesleğine kurban olurum ben doktor kardeşim benim. Ben 2004'ten beri darbeye hayır diyorum. Sen ve senin gibiler eksik olmasın başımızdan. Tüm doktorlarımıza sonsuz sevgiler ve teşekkürler."

"KÖPRÜ BAŞINDA BİR HAYAT"

'Babam ve Oğlum' filmindeki doğum sahnesini bir gün kendisinin yaşayacağını aklına getirmediğini belirten Dr. Çelik'in açıklamaları şöyle: