'Yanıma ne zaman gelse bir tarafı mordu'

Evlilikleri de ayrılıkları da magazin muhabirlerinin önünde oldu. Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'den ayrılan Piriler, bu kez aldatıldığını nasıl anladığını anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Altı yıllık eşi müzisyen Kaan Tangöze'den boşanan eski model Seçkin Piriler 'Renkli Sayfalar' programında yaşadıklarını anlattı.

Aldatıldığını tahmin ettiğini söyleyen Piriler 'Yanıma ne zaman gelse bir tarafı mor geliyor. Şimdi beni konuşturmayın. O bana hep işaretli geliyor' ifadelerini kullandı.

Piriler'in açıklamaları şöyle:

* Ben o haberi gördüğümde defileye çıktım, çok kötü haldeydim. Yanına gittiğimde de bana hiçbir şey anlatmadı hep kaçtı. Ankara'ya gittim Kaan ağlıyordu şimdi ne yapacağız dedik. O da çok üzüldü ben de ikimiz de ağladık.

* Çocuklarımız vardı, ben sonrasında kaldıramadım. Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktı. Herkes bana 'ayrılma' dedi ama ben kendimde o gücü bulamadım ve ayrıldım.

* Ben hep evde çocuk bakıyordum konserlere gitmiyordum. Bana şu anda her şey koyuyor. Ben artık o defteri kapattım. Sonuçta ben değil kendisi rezil oldu her şey ortada fotoğraflarda.

* O fotoğraflardan sonra Kaan'la birkaç gün birlikte uyuduk ve daha sonra yapamadım. Sonuçta o dönemler hep neden böyle olduğunu düşünmekle geçti. Kendini affettirmek istediyse de ben bunu göremedim.

* Yanıma ne zaman gelse bir tarafı mor geliyor. Şimdi beni konuşturmayın. O bana hep işaretli geliyor.