Düğün davetlilerine bunları yapmayın

Düğün organizasyonlarında bir şeyler mutlaka hatalı gider... Fakat bazı basit manevralarla misafirlerinizi memnun etmenin 'fiks' yolları var...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Düğününüzde misafirlerinizi memnun etmek için tonla para harcayıp en 'klasik' hatalara düşmeyin... İngiliz düğün planlayıcısı Lisa Victoria Smith, düğün davetlilerinin en çok şikayet ettiği şeylerden yola çıkarak bir liste hazırladı:

ÇOK ERKEN BAŞLAMAYIN!

Bir düğün davetlisi için yeterince vakti kalmadığı için yarım yamalak yapılmış bir saç ve makyajla trafikte sıkışmaktan kötüsü yoktur. Erken başlayan düğün davetleri, evlenecek çiftin bütçesi için de ek maliyet demektir. Saati doğru ayarladığınızdan emin olun.

UZUN KOKTEYL

Eğer nikah öncesinde kokteyl davetiniz de varsa, zamanlamayı yine doğru yapmalısınız. Seçtiğiniz mekân ne kadar güzel olursa olsun, nikahla kokteyl arasında geçecek üç saat davetlilerin sıkılmasından başka bir işe yaramaz. Atmosferi canlı tutmak için geceyi ve misafirleri hareketli tutmanız gerek. Kokteyli 90 dakikadan uzun tutmayın.

KÖTÜ YEMEK VE KÖTÜ İKRAM

Özellikle kokteyl sırasında ikram ettiğiniz kanepelerin yeterince çok servis edildiğinden emin olun. Ertesi gün misafirlerinizin kendi aralarında "İkram çok azdı, kokteylde sarhoş oldum" demesini istemezsiniz.

DAVETLİLERE ÖDETMEYİN

Bütçenizi doğru ayarlayın, gerekirse davetli sayınızı en aza indirin ama misafirlerinizi düğününüzde içkiye para vermek zorunda bırakmayın. Düğününüzde eğlenmek ve misafirlerinizi memnun etmek istiyorsanız, yapacağınız en iyi yatırımlardan biri içki...

SESSİZLİK VEYA KÖTÜ BİR DJ

Düğünün en önemli 'öğelerinden' biri, çalacağınız müzik. Sessiz bir yemek korkunç geçecektir, kimsenin sevemeyeceği kadar 'cıstak cıstak' şarkıların arka arkaya çalınması daha da korkunç... DJ'inizle düğünden önce ayrıntılı bir konuşma yapın... (Dış Haberler)