Engin Altan'dan Okan Bayülgen'e 'Diriliş Ertuğrul' yanıtı

Engin Altan Düzyatan, Altın Kelebek konusunda Okan Bayülgen'e yanıt verdi: "Ondan beklenen sözlerdi."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Altın Kelebek'te 'en iyi dizi' ödülüne layık görülen 'Diriliş Ertuğrul' ekibinin teşekkür konuşması yapmak üzere sahneye çıkamadan kulise yönlendirilmesine ilişkin günlerdir devam eden polemiğe, dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan da katıldı.

Ödül krizine ilişkin yorumda bulunan Düzyatan, özür konuşması eleştirilere neden olan gecenin sunucusu Okan Bayülgen için, "Okan Bayülgen'den beklenilen sözlerdi. Onun tarzında bir cevaptı" dedi.

NE OLMUŞTU?

'Diriliş Ertuğrul'a verilen 'En iyi dizi' ödülünü almak için sahneye çıkan ekip, hostesin yanlış yönlendirmesi sonucu teşekkür konuşması yapamamıştı. Bunun üzerine ödülün iade edildiği açıklanmıştı.

Ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TRT World açılış konuşmasında  “Aslanlar kendi hikayelerini yazmaya devam edecekler. Diriliş'in yapımcısına söyledim; bu millet sizi bağrına bastı, onlar basmasa ne yazar” sözleriyle diziye destek verdi. Okan Bayülgen'in diziyle dalga geçen konuşmasına da değinen Erdoğan, "Beyefendi de izleyememiş, fırsat bulursa izleyecekmiş" yorumunda bulunmuştu.

Okan Bayülgen ise bu tartışmalar üzerine, "Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim” açıklaması yapmıştı.

(HABER MERKEZİ)