'Putin'in kızı'ndan ayrılmak pahalıya patladı

Putin'in kızı olduğu iddia edilen Katherina Tikhonova, kendisini Zanna Volkova ile aldatan Kiril Şamalov'dan ayrıldı. Bu ayrılığın Şamalov'a pahalıya patladığı iddia ediliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kızı olduğu iddia edilen dansçı Katherina Tikhonova'nın (31) 2012'den bu yana birlikte olduğu hatta evlendiği öne sürülen Kiril Şamalov'dan ayrılması işadamına pahalıya mal oldu.

Kiril Şamalov

İngiliz Daily Mail gazetesi bu ayrılığa Şamalov'un Zanna Volkova ile yaşadığı yasak aşkın neden olduğunu iddia etti. Open Media ajansı da Volkova'nın geçen yıl paylaştığı fotoğraflardaki 'gizemli erkeğin' Şamalov olduğunu ileri sürdü. Volkova bu fotoğraflarda kavalyesinin yüzünü emojilerle kapatmıştı. ABD'li Bloomberg ajansının konuya yakın dört kişiye dayandırdığı haberine göre ise Şamalov bu ayrılıkla petrokimya devi Sibur'daki hisselerini satmak zorunda kaldı ve şirket yönetiminden de ayrıldı. Putin'in dostlarından Nikolay Şamalov'un oğlu olan Kiril Şamalov 2012'de Tikhonova ile evlilik haberleri gündemdeyken şirket yönetimine girmiş ve hızla CEO'luğa kadar yükselmişti. Hisselerin yüzde 4.3'ünü de ele geçirmişti.

Katherina Tikhonova