Arrow'un yıldızı Oliver Queen Sultan Ahmet'i tanıyamadı!

Stephen Amell, "Ne olduğundan emin değilim" dedi. Takipçileri tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Arrow dizisinde canlandırdığı Oliver Queen karakteriyle tanınan Stephen Amell ailesiyle İstanbul'a geldi. Kanadalı oyuncunun Ayasofya Müzesi’nin önünde çektiği fotoğrafa "Arka planda ne olduğundan emin değilim ama karım çok çekici” yazmasına sosyal medya takipçilerinden tepki geldi.

Arrow dizisinde Oliver Queen’i, Teenage Mutant Ninja Turtles 2 filminde Casey Jones’u canlandıran Kanadalı aktör Stephen Amell, ailesiyle birlikte İstanbul’a geldi. Tüm aile Sultanahmet'te tura çıktı. Amell'in eşi Cassandra Jeean ve kızı, Sultanahmet Camii'ni gezdi. Stephen Amell'in Sultanahmet’ten çekip paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı yorum tepkiyle karşılandı.

'ARKA PLANDA NE OLDUĞUNDAN EMİN DEĞİLİM'

37 yaşındaki oyuncuyu sosyal medyadan takip edenler, onun Ayasofya Müzesi’nin önünde çektiği fotoğrafa, "Arka planda ne olduğundan emin değilim ama karım çok çekici" (Not sure what that is in the background but my wife is stunnig ) yazmasına tepki gösterdi. Takipçileri Kanadalı aktörü, "Sultan Ahmet Camisi”, “Ayasofya Müzesi” diyerek uyardı. Amell'in fotoğrafı 3 bine yakın yorum ve 300 binden fazla beğeni aldı.