Hemington keten gömlek

Her ayrıntısına ayrı özen gösterilmiş, yıpranmaz yapısıyla yıllarca kullanılabilen ve sadeliğin estetiğini yansıtan Hemington keten gömleklerle dolabınıza kalite, şıklık ve aynı anda sağlığı götürebilirsiniz. Keten, on binlerce yıllık bir tarihe sahiptir. Hemington keten koleksiyonu nefes alır, tüylenmez, elektriklenme yapmaz, emici yapısıyla rengini, güçlü elyaf yapısıyla da formunu uzun yıllar boyunca muhafaza eder. Hemington keten gömlekler, her an ve her ortamda giyilebilir; sedef düğme ve nakış logo ayrıntısıyla da bulunduğunuz yerde kalitenizin altını çizer.

Google Haberlere Abone ol

GÜN BOYU KONFORLU KULLANIM SAĞLAR

Dört mevsim giyilebilen, diğer Hemington parçalarıyla kusursuz bir uyum oluşturan, modern kesimleri ve estetik ayrıntılara sahip. Hemington keten koleksiyonunun sunduğu konfor hissi, her zaman görünümüne özen gösteren erkekler için ideal vazgeçilmez. Gün boyu konforlu bir kullanım sağlayan Hemington keten gömleklerle ofis şıklığınıza yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. Yüzde yüz pamuktan üretilen mükemmel kalıplarla, zarif detaylara sahip Hemington gömlekler, iş hayatının en tarz erkeklerinin tercihi.

Birinci sınıf kumaşı, nakış detayı ve sezon modası renkleriyle spor şık tarzdaki bu ürünler ister örgü kravatlarla, ister yakası açık şekilde kombinlenebilir. Giyildiği her ana değer katan triko ceketleri tamamlayan canlı renkli ve vücuda tam oturan kalıpları ile Hemington keten gömlek koleksiyonu kataloğu çok sık büyümekte ve yenilenmektedir.

TAMAMEN DOĞAL KUMAŞLARDAN ÜRETİLİYOR

Hemington gömlek koleksiyonu spor, business, non iron ve keten olarak ayrılmaktadır ve gömleklerde sedef düğme kullanılmaktadır. Spor, business ve non iron gömlekler, Türkiye’de yüksek kalite standartlarında tamamen doğal kumaşlardan üretilmektedir.

Kareli, çizgili, klasik düz renklerin dışında koleksiyonda sezon trendlerine uygun gömlekler de bulunuyor. Kendinden desenli mini jakar desenler, modern dikey çizgiler ve özgün baskılı kumaşlar koleksiyonun dikkat çeken detayları. Hemington spor gömlek koleksiyonu, saf pamuk, saf keten ve pamuk keten karışımı malzemelerden oluşuyor. Modaya uygun renklerin, desenlerin yanı sıra modası geçmeyen klasik düz renkler de mutlaka gömleklerin vazgeçilmezleri. Keten gömlek koleksiyonu saf keten veya keten pamuk karışımı bir yapıda üretiliyor. Yaz günleri için serinlik hissiyatı veriyor. Keten ve pamuk gömlekler yapısı gereği nefes alıyor ve sağlıklı bir kullanım sağlıyor. Hemington keten gömleklerle tarzı, kaliteyi, sağlığı ve konforu bir araya getirin! Birbirinden tarz gömlekler www.hemington.com.tr’de.

İLANDIR