Tuğçe Kazaz siyasi analizlerinde haklıymış!

Tuğçe Kazaz siyasi analizlerinde haklı olduğunu iddia etti: Vazgeçtin boş tabeladan!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabından siyasi gelişmelere dair yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Daha önce yaptığı siyasi tespit ve analizlerini paylaşan ve hepsinde de haklı çıktığını iddia eden Kazaz, "ne doğruları görebiliyor ne de doğru söyleyene tahammül edebiliyorsunuz" dedi.

'AK PARTİ FANATİĞİ DEĞİLİM'

Kişisel Twitter adresinden yazdığı mesajlarda "Yok İttihat ve Terakkiymiş, yok CHP imiş.. Zaten bu yüzden hep kaybeden taraf olacaksınız. Anlamıyorsunuz, bunu da ben hatırlatayım; CHP de Atatürk'ün ölümüyle birlikte yavaş yavaş basiretsiz yöneticileri tarafından öldürüldü. Artık vazgeçin içi boşaltılmış bu tabeladan. Uyanın!" vurgusunda bulunan Kazaz, "Bunları neden paylaşıyorum biliyor musunuz? Gözleriniz o kadar körelmiş ve Sn. Erdoğan’ı indirme hırsıyla o kadar saldırganlaşmışsınız ki ne doğruları görebiliyor ne de doğru söyleyene tahammül edebiliyorsunuz. Ben kendimce Türkiye’nin siyasi, psikolojik ve ekonomik haritasına göre 3 veya 4 yıl önceden yaptığım analizlere göre ülkemiz için en hayırlı olan neyse o yönde destek verdim. Çok şükür bugüne kadar ne bir gram nemalanma peşine düştüm ne de buna ihtiyaç duydum.

Artık ne olduysa oldu deyip unutalım ve tekrar kardeş olalım. Emin olun ki ben de Ak Parti fanatiği değilim. Ama Türkiye için ondan daha yararlı bir yönetim şimdilik yok. Hatalarını gördüğüm kadarıyla da eleştiriyorum. Bundan sonra da her hatalarında bunu yapmaya devam edeceğim" dedi.

İşte Tuğçe Kazaz'ın haklı olduğunu iddia ettiği paylaşımlar: