Telefondaki Müge Anlı fotoğrafı cinayeti aydınlattı

Zanlının telefonunda Müge Anlı'nın programının fotoğrafı bulundu. 5 cinayet aydınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz ay Ordu’nun Akkuş ilçesi'nde gerçekleşen gasp olaylarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında bir şüpheli gözaltına alındı ve evinde arama yapıldı. Telefonunda bulunan Müge Anlı görüntüsü, şüphelinin Ordu’da peş peşe 5 cinayet işlediğini ve 3 cinayetin de zanlısı olduğunu ortaya çıkardı.

Ordu'nun Çamalan Mahallesi’nde bir evde 2 kişi elleri tersten kelepçelenerek gaspa uğradı. 2 bin 300 TL parası alınan 2 kişi, kelepçelerden kurtularak yardım istedi. Jandarma soruşturma başlatılırken, şüphe üzerine Mehmet Ali Çayıroğlu gözaltına alındı.

OLAY TELEFONDAKİ GÖRÜNTÜLERDEN ÇÖZÜLDÜ

Çayıroğlu’nun evinde arama yapan jandarma, çok sayıda silahın yanında 4 adet cep telefonu buldu. Telefonları inceleyen ekipler, birinde Müge Anlı’nın programına ait bir görüntü buldu. Görüntüde Anlı, Şeker Köseoğlu adlı bir kadının esrarengiz bir şekilde öldürülmesini araştırıyordu. Jandarma telefonda bulduğu bu görüntüden gözaltına alınan zanlının, Köseoğlu’nun öldürülmesi olayı ile ilgisinin olabileceğini düşünüp soruşturmayı bu yönde genişletti. Şeker Köseoğlu’nun oğlu Recai Köseoğlu ekipler aracılığı ile zanlının evinde bulunan bir buzağı ve bir tüfeğin annesine ait olduğunu teşhis etti. Bu teşhisin ardından olaylar çözüldü.

DİĞER ÖLÜMLERLE DE BAĞLANTISI ÇIKTI

Evde bulunan bir cep telefonu ile bir kurusıkı tabancanın da, 54 ve 55 yaşlarında zehirlenerek öldüğü yönünde işlem yapılan, Senai Türedi - Ümit Türedi çiftine ait olduğu tespit edildi. Bunun üzerine ekipler, Türedi çifti için de araştırma başlattı. Öte yandan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun, evlerinde çıkan yangın sonucu hayatını kaybeden 59 yaşındaki Nuri ve 57 yaşındaki Lütfiye Usluoğlu çiftinin ölümüyle de bağlantısının olduğu saptandı. (Gazete Vatan)