Mehmet Ali Erbil yeniden yoğun bakıma alındı

Şovmen Mehmet Ali Erbil yine yoğun bakıma alındı. Sezin Erbil, "Dualarınıza ihtiyaç var" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Evinin banyosunda düşerek yaralanması sonrasında yaklaşık bir haftadır yoğun bakım servisinde tutulan Mehmet Ali Erbil’in durumu yeniden kötüleşti. Kızı Sezin Erbil Instagram hesabından "Canım babam, her şeyim yoğun bakımda. Tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var" mesajını paylaştı.

'KIRIK KABURGASI BİR DAMARI ZEDELEDİ'

Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil ise ağabeyinin sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Yanlış duyumlar olmaması adına abimin durumunu özetlemek istiyorum. Dün akşamüzeri kırık kaburgasının sivri ucu diafragmada bir damarı yaraladı ve yine göğüs içine kanama nedeni ile ameliyat edildi ve kanama durduruldu. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Yine dualarımızla iyileşecek inşallah. Neden böyle oluyor demiyorum. Olumlu olumsuz her şey bizim için. Atlatacak bunu da inşallah."

NE OLMUŞTU?

Mehmet Ali Erbil evinin banyosunda düşerek yaralanması üzerine acil hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Dün kendisinden iyi haber gelmiş, uyandırılması sonrası doktoru Jan Klod Kayuka "Toparlanmaya başladı. Bu sabah itibarıyla makineden ayırdık. Çok ağır olan tabloyu atlatmış olduk. Tepkiler normal kendisinde ama yorgun" demişti.

Ancak ünlü şovmen yeniden tekrar fenalaştı. Kanama geçiren Erbil operasyona alındı. (Haber Merkezi)

Mehmet Ali Erbil makineden ayrıldıMehmet Ali Erbil makineden ayrıldı