ÇiçekSepeti teraryum ürünlerinde yıl sonu indirimleri başladı!

Google Haberlere Abone ol

En sevilen çiçek tasarımlarından olan teraryumlar, ÇiçekSepetim’de teraryum sevenleri bekliyor! Hem sevdiklerimiz için tercih edebileceğimiz şık hediyelerden hem de ev ve ofislerimiz için satın alabileceğimiz hoş dekorlardan olan teraryumlar, az sulama ve bakım gerektirirler. Teraryum içerisinde kullanılan bitkiler genellikle suya az ihtiyaç duyan ve kendi kendine yetebilen bitkilerdir. Bilhassa bu özellikleri sebebi ile çiçek bakımı konusunda zorlanan ve çiçeklerini sulamayı ihmal edebilen çiçek severler için oldukça güzel bir tercihtir.

-İndirimli ÇiçekSepeti Teraryumlar ve Fiyatları

-İndirimli Çiçek Sepeti Sukulent Aranjmanları

Sevdiklerinizin evlerinin en güzel köşesinde ya da ofis masalarının üzerinde duracak ve her daim sizi hatırlatacak bir sürpriz yapmak istiyorsanız, ÇiçekSepeti teraryum ürünlerinden birini onlara gönderebilir, bu dekoratif hediye ile onlara hem güzel hem de canlı bir manzara hediye edebilirsiniz.

.

Teraryumlar; sukulentler, kaktüsler, çeşitli yosunlar, hava bitkileri ve daha birçok çiçek ile hazırlanır. Genellikle fanuslarda ve şeffaf kaplarda çeşitli bitki ve malzemeler ile birlikte hazırlanan teraryumlar minyatür yaşam alanları sunan, estetik çiçek tasarımları olarak karşımıza çıkıyor. Her bir teraryum usta bir elden çıkarak adeta bir sanat eseri olarak çiçek dünyasında yerini alıyor. Teraryum yapmak aslında çok zor değil. İhtiyacınız olan malzemeler yalnızca cam bir kap, aktif kömür, çakıl taşı, toprak, bitkiler ve dekor malzemeleri. Ancak işin tasarım ve sanat kısmına gelince, işin içerisine usta eller girmesi gerekiyor.

.

Teraryum için kullanılan fanusların ağzı biraz daha açık ya da yan olurken en sık tercih edilen fanuslar ise elma ve armut şekilli olan özel teraryum fanuslarıdır. Bunlar çeşitli boyutlarda olabiliyor. Küçük teraryumlar genellikle birkaç bitki ve az dekor ile hazırlanırken büyük boyutlu teraryumların içerisinde bonsai ve orkide gibi daha fazla yer kaplayan bitkiler ile birçok dekor malzemesi yer alabiliyor. Farklı konseptlerde ve kişiye özel olarak da şekillendirilebiliyor. Teraryum fiyatları da büyüklükleri ve detayları ile doğru orantılı olarak değişiyor.

.

Teraryumlar kişiye özel olarak tasarlanabilen çiçek aranjmanlarıdır. İçlerinde bulunan dekor malzemeleri, teraryumun gönderileceği kişiyi temsil eden simgeler olabilir. Bu sebeple de çiçeği gönderdiğimiz kişiye kendisini çok özel hissettirir. Tam da bu nedenle sevdiklerimizin özel günlerinde tercih edebileceğimiz aranjmanların başında gelir teraryumlar. Doğum günlerine özel olarak hazırlanan teraryumlarda sevdiklerinizin adlarının yazdığı bahçeler tercih edilebilir. Yeni iş tebrik çiçeği olarak bir teraryum göndereceğiniz zaman, çiçeğin sahibinin mesleğine uygun bir teraryum tasarımı seçilebilir. Eğer romantik bir günü kutlamak için teraryum gönderiyorsanız, aşk temalı dekorlar ile hazırlanmış bir tasarım tercih edilebilir. Seçtiğiniz teraryum tasarımı tüm hislerinizi ve mesajınızı sevdiklerinize iletebilir.

Türkiye’nin en yeni ve popüler online çiçek siparişi sitesi ciceksepetim.com’dan ÇiçekSepeti teraryum ürünlerini indirimli olarak satın alabilir, kendi mini bahçesine kavuşmak isteyen arkadaşlarınız ya da kendiniz için sipariş edebilirsiniz.

İLANDIR.