The Haunting of Hill House’un 2. sezonu ertelenmeyecek

The Haunting of Hill House dizisi ertelenmeyecek: Netflix, yayın tarihi açıklanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçmişte hayaletli bir evde yaşayan Craine ailesinin uzun yıllar sonra yeniden bir araya gelmesiyle yaşanan korku dolu olayları anlatan The Haunting of Hill House, 2018’in sonbaharında yayınlanan ilk sezonuyla geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizinin yaratıcısı olan Mike Flanagan, dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla The Haunting of Bly Manor adını taşıyan 2. sezonun çekimlerinin karantina sürecinden önce tamamlandığını, yayın tarihinin salgın nedeniyle ertelenmeyeceğini açıkladı.

Evde kaldıkları bu süreçte post-prodüksiyon çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyerek, salgının prodüksiyon takviminde bir gecikmeye neden olmadığını belirten Flanagan, Netflix’in hazır olduğunda yayın tarihini açıklayacağını ifade etti.

The Haunting of Hill House’ta Nell ve Luke Crain kardeşler olarak izlediğimiz Victoria Pedretti ve Oliver Jackson-Cohen, The Haunting of Bly Manor’ın başrollerini paylaşıyor. Ayrıca The Haunting of Hill House’ta Hugh Crain’e hayat veren Henry Thomas ve Theodora Cain’e hayat veren Kate Siegel da 2. sezonun oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda bu isimlere T’Nia Miller, Rahul Kohli, Amelia Eve, Amelie Smith, Benjamin Ainsworth ve Catherine Parker eşlik ediyor. (HABER MERKEZİ)