Fallout diziye uyarlanacak

Fallout video oyunu serisi dizi oluyor. Uyarlamayı Westworld'ün yaratıcıları yapacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - “Fallout” video oyunu serisi Amazon Studios ve Kilter Films tarafından bir televizyon dizisine uyarlanıyor. Amazon Prime’da gösterilecek uyarlama dizi, Westworld’ün yaratıcıları Lisa Joy ile Jonathan Nolan tarafından üretilecek. Bethesda Game Studios’dan Todd Howard ile Bethesda Softworks’den James Altman ise uyarlamada yapımcı olarak görev alacak.

IndieWire'ın aktardığına göre, Joy ve Nolan yaptıkları açıklamada; "'Fallout' tüm zamanların en büyük oyun serilerinden biri. Bu çılgın ve yaratıcı hikayenin her bölümü insanların ailesi ve arkadaşlarıyla geçirebileceği sayısız saati esir aldı. Bu yüzden, bu devasa, yıkıcı ve karanlık evreni Amazon Stüdyoları'yla birlikte hayata geçirmek için Todd Howard ve Bethesda'daki insanların geri kalanıyla birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Interplay Entertainment tarafından oluşturulan bir dizi kıyamet sonrası rol yapma video oyunu olan Fallout, ilk olarak 1997'de sunulmasının ardından çeşitli başarılı devam serileriyle devam etti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)