Yüzüklerin Efendisi dizisinin çekimleri yeniden başlıyor

Yeni Zelanda çekimlere izin vermeye başlıyor: Yüzüklerin Efendisi ekip üyeleri ülkeye alınacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü nedeniyle çekimlerine ara verilen Yüzüklerin Efendisi ve Cowboy Bebop gibi yapımların çekimleri yakın zamanda Yeni Zelanda’da başlayacak. Son dönemde salgınla mücadelede başarılı ülkeler arasında yer alan Yeni Zelanda'nın yerel medyasına göre ülkede gerçekleştirilecek olan çekimlere izin verilmeye başlandığı ifade ediliyor.

Dünya Sağlık Örgütü'nün mart ayında korona virüsünü pandemi ilan etmesi, film ve televizyon yapımlarını dünya çapında aniden durmaya zorladı. Bu yılın başlarında, Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisi, oyuncuların ve ekibin bir sonraki duyuruya kadar eve gönderilmelerine kadar Yeni Zelanda'nın West Auckland kentinde ilerleme kaydediyordu.

Collider'ın aktardığına göre, Yeni Zelanda’daki Stuff adlı siteye göre ülkenin Ticaret, Gelişim ve İstihdam Bakanlığı, çeşitli film ve dizi projeleri için gerekli izinleri verdi. Böylece Yeni Zelanda, mart ayından bu yana devam eden çalışmaların sonucunda Yüzüklerin Efendisi çekimleri için, 206 ekip üyesini ve bu ekip üyelerinin ailelerinden 35 kişiyi ülkeye almaya karar verdi. Avatar serisi için de ülkeye 10 kişi davet edildi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Çekimleri gerçekleştirilecek olan yapımların listesi şöyle:

Yüzüklerin Efendisi dizisi

Cowboy Bebop

Power Ranger Beast Morphers

The Greatest Beer Run Ever

Sweet Tooth

Avatar

The Power of the Dog