Hayatını kaybeden askerler için okullarda saygı duruşu yapıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara'daki bir lisede bayrak törenine katılarak hayatını kaybeden askerler için saygı duruşunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVARMilli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde ölen askerler için okullarda bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

AA'nın haberine göre, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de Altındağ Esenevler Şehit İbrahim Ateş Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törene katıldı. Tekin, törenin ardından açıklama yaptı:

 

"Bugün sabah Türkiye genelinde bütün okullarımızda çocuklarımızın bu duygularını taze tutacak, çocuklarımızın bu vatana sahip çıkma bilincini sağlayacak bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine, güvenlik güçlerimize baş sağlığı diliyorum. Allah bizlere böyle felaketler, böyle acılar bir daha yaşatmasın. Şu mesajı da hep beraber vermiş olduk; 'Bu ülke 7'den 70'e bütün gençleriyle, vatandaşlarla bir bütün olarak vatan toprağını savunacaktır, her türlü fedakarlığı da yapacaktır'. Bunu da herkes böylece bilsin." (HABER MERKEZİ)