Hayy Kitap'ın sahibi Tevfik Rauf Baysal, koronadan vefat etti

Hayy Kitap'ın sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Rauf Baysal, Kovid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 53 yaşında vefat etti. Baysal'ın aşı olmadığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hayy Kitap'ın sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Rauf Baysal, Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 53 yaşındaki Baysal'ın aşı olmadığı öne sürüldü. 

Baysal'ın vefatı, Türkiye Yayıncılar Birliği'nin sosyal medya hesabından "Üyemiz, Hayy Kitap'ın sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Rauf Baysal vefat etmiştir. Tüm sevenlerine, ailesine ve yayıncılık dünyasına başsağlığı dileriz" ifadeleriyle duyuruldu.

Tevfik Rauf Baysal'ın cenazesi bugün 15.00'te Kuşadası Adalızade Mezarlığı'nda kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

AŞI OLMADIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Aşı karşıtı kitaplar yayımlayan Hayy Kitap'ın sahibi Baysal'ın sosyal medyada Sağlık Bakanlığı'na aşı karşıtı hekimlerden etkilendiği ve aşı olmadığı belirtildi. 

Yayınevinin aşı karşıtlığı ile de bilinen yazarı Ümit Aktaş da Rauf Baysal'ın ölümüne ilişkin paylaşım yaptı. Aktaş, "Biz seninle kitapları değil, bir davayı da paylaştık" dedi.