HBO dizisi Succession, 3. sezon finali ile izlenme rekoru kırdı

HBO dizisi "Succession", üçüncü sezonun son bölümünde izlenme rekoru kırdı. Dizinin final bölümü ve 3. sezon, ikinci sezona kıyasla yaklaşık yüzde 50 oranında daha fazla izleyiciye ulaştı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HBO'nun drama dizisi "Succession", 9 bölümden oluşan üçüncü sezonuyla izleyicilerle buluştu. 12 Aralık Pazar günü All the Bells Say adlı bölümle üçüncü sezonu noktalanan dizi, yayınladığı son bölüm ile kendi izlenme rekorunu kırdı.

Kayıp Rıhtım'ın Deadline'dan aktardığına göre, IMDb’de 4 bin 25 kullanıcının oyladığı bölüm 9,9 puan alarak rekor kırdı. Dizinin 3. sezon final bölümü HBO ve HBO Max başta olmak üzere dünya çapında izleyicinin karşısına çıktığı bütün kanallarda toplam 1.7 milyon izleyici tarafından canlı olarak izlendi. 6.5 milyon kişi ise bölümü sonradan izledi. Böylece bölüm ilk iki gününde 8,2 milyon kişi tarafından izlenmiş oldu.

ÜÇÜNCÜ SEZON, YÜZDE 50 ORANINDA DAHA FAZLA İZLEYİCİYE ULAŞTI

İzleyici sayılarına göre, dizinin final bölümü ve 3. sezon, ikinci sezona kıyasla yaklaşık yüzde 50 oranında daha fazla izleyiciye ulaştı. 

Jesse Armstrong tarafından yaratılan dizi, 9 defa Primetime Emmy's kazandı. Toplamda 58 ödüle layık görülen yapım, 99 da adaylık aldı. 

Etiketler hbo rekor succession