HBO Max dizisi 'The Staircase'ten fragman

Eşinin ölümünden sorumlu tutulan yazar Michael Peterson'ın yargılanma sürecine odaklanan "The Staircase" dizisinden fragman yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eşi Kathleen Peterson'ı öldürmekten yargılanan yazar Michael Peterson'ın dava sürecini mercek altına alan HBO Max dizisi "The Staircase"ten fragman yayınlandı. Başrollerinde Toni Collette ve Colin Firth'ün yer aldığı mini dizi, aynı isimli belgesel serisinden esinleniyor.

Box Office Türkiye'nin aktardığına göre, daha önce "The Punisher" ve "Sinner" gibi yapımlarda yönetmenlik yapan Antonio Campos'un yaratıcılığını yaptığı dizide, Michael Peterson'ı Oscar ödüllü oyuncu Colin Firth canlandırırken, Kathleen Peterson'a Emmy ödüllü oyuncu Toni Collette hayat veriyor. Dava sürecinin yanı sıra ailenin geçmişte yaşadıklarının da anlatılacağı dizide ayrıca Michael Stuhlbarg, Rosemarie DeWitt, Juliette Binoche, Parker Posey, Odessa Young, Patrick Schwarzenegger, Dane DeHaan, Olivia DeJonge ve Sophie Turner gibi isimler yer alıyor. 

Mini dizinin ilk üç bölümü 5 Mayıs'ta izleyicilerle buluştuktan sonra kalan bölümleri 9 Haziran'a kadar birer hafta arayla yayınlanacak.